Energy Pull 05/2020

sa Snježanom Gottstein

Izaberite ovdje

Svi alati koji su vam potrebni da bi kreirali više u životu

Energy pull ili Povlačenje energije je samo jedna od tehnika koju koristimo svakodnevno da bi kreirali više u životu. Naučit ćete ih puno više kako bi izašli iz ograničenja ove realnosti te konačno zatražili ono što zaista hoćete za sebe.

To je kontinuirani program, odvija se svaki dan UŽIVO od 8:00 sati ujutro, preko Zooma. Ako niste u mogućnosti biti s nama uživo, ne brinite, jer ćete svaki dan putem maila primiti video i audio snimku, kao i verbalni proces u pdf-u.

Pridružite se Povlačenju energije od 01.05.2020. za SAMO 30 eur/mj.

Što ćete dobiti:

  • 30 dana - 30 Povlačenja
  • 20 min. svaki dan UŽIVO
  • video i audio snimku
  • verbalni proces u pdf-u
  • možete mi postavljati pitanja
  • svakodnevni kontakt samnom

Radit ćemo na svim odnosima: sa novcem, tijelom, sobom, partnerom, entitetima, obitelji, djecom …

Uz povlačenje energije ćete dobiti puno informacija i jasnoće o novcu, te alata i tehnika kako maknuti sve ono što vam ne dozvoljava primanje više nego do sada.

Snježana Gottstein

Ja radim s vama da bi vas osnažila da birate više za sebe. Vi ste izvor stvaranja promjene koju želite, a na meni je da znanje, iskustvo i tehnike upotrijebim kako bi vas vodila kroz i do svih promjena.

 

ISKUSTVA POLAZNIKA:

"Život je s Accessom postao prekrasan. Kada ti nakon 23 godine netko pokaže da u životu možeš uživati, da ništa nije dobro ili loše, da ne postoji loš izbor, već samo izbor, da si ti kreator svega, koliko je energija značajna i što sve s njom možeš, u tom trenutku život tek postaje avantura koja zaista je." -  Ivana Š.

 

"Povlačenje energije sa Snježanom je nešto VELIČANSTVENO. To je svakodnevna „doza“ terapije ispunjene sa novim i novim znanjima, koje nesebično dijeli sa svima nama. Naučila me je što ustvari znači „spustiti barijere ili zidove“, koje smo podigli oko sebe, da se „zaštitimo“ od svega i svačega. A baš ti zidovi nam sprečavaju, da u naš život dođe lakoća, veselje, radost, bogatstvo i obilje u pravom smislu riječi." - Josipa

Uskoro počinjemo!

Iskoristite vrlo povoljnu cijenu, SAMO 30 eur za 05/2020 (redovna cijena je 50 eur)

DA ovo biram...

Prijavite se ovdje!